Verkkokaupan toimitusehdot

 

Verkkokaupan toimitusehdot

Seuraavat ehdot koskevat Engelqvistin verkkokaupassa, www.engelqvist.fi, tehtyjä ostoksia.

 

Toimituksia

Verkkokaupallamme on kolme eri toimitustapaa:

- kotitoimitus: koskee vain kukkakimppuja, ruukkukasvia ja asetelmia

- toimitus kirkkoon: koskee vain hautajaiskimppuja ja muistoadresseja.

- toimitus kouluun: koskee vain valmistujaisruusuja

- nouto kaupasta: kaikki tuotteet

 

Kotitoimitus

Verkokaupan kukkakimput toimitamme lähialueellamme suoraan ovelle asti. Toimitus tapahtuu iltapäivällä arkisin. Ennen klo 12 tehdyt tilaukset toimitamme samana päivänä. Klo 12 jälkeen tehdyt tilaukset toimitamme seuraavana arkipäivänä. Normaalisti ei toimiteta lauantaisin paitsi ennen isän- ja äitienpäivää. Toimituskulut riippuvat toimituksen määräpaikasta. Kun valitset paikkakunnan tai määräpaikan listasta tehdessäsi tilauksen, näet toimituskulun.

Tilaukset voidaan myös hakea kaupastamme Närpiöntie 41, Närpiössä.

 

Toimitus kirkkoon

Koskee vain hautajaiskimppuja. Toimitukset Närpiön kirkkoihin ovat maksuttomia.

 

Toimitus kouluun

Koskee vain valmistujaisruusuja. Toimitukset Närpiön kouluihin ovat maksuttomia.

 

Koskien kukkakimppuja: Kaksi kimppua ei voi olla aivan samanlaisia

Tilatessasi kimppuja kuvien avulla muista, että kukkasidonta on käsityötä. Kaksi kimppua ei koskaan voi olla aivan samanlaisia. Kaikkia kukkia ei ole aina saatavilla sesongista riippuen. Jos näin on, korvaamme puuttuvat kukat vastaavilla kukilla.

 

Hinnat

Verkkokaupan hinnat sisältävät alv:n 24 %, mutta ei toimituskulua. Hinnat koskevat vain ostoja verkkokaupasta. Toimitusmaksu näkyy kun valitset toimitustavan kassalla. 

 

Maksuehdot

Maksu suoritetaan turvallisesti Checkout:in SSL-suojatun e-maksupalvelun kautta. Sinun on oltava pankkiasiakkaana ja käyttää internetpankin tunnuksia tai käytössäsi on oltava voimassa oleva maksukortti voidaksesi tehdä tilauksen.

Kaikki verkokaupassa tehdyt ostokset on maksettava viipymättä tilauksen yhteydessä, paitsi siinä tapauksessa että valinta on lasku, myös siinä tapauksessa kun tilaus haetaan kaupastamme.

Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.

Maksupalvelutarjoajana toimii Checkout.

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Checkout:lla on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. 

 

Tilauksen purkaaminen

Katumisoikeus: Engelqvist Oy Ab seuraa kuluttajansuojalakia ja kuluttaja-asiamiehen määräyksiä koskien e-kauppaa. 

 

Henkilötietoja

Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee antaa vähintään sähköpostiosoite, nimi ja puhelinnumero jotta Engelqvist Oy Ab voisi toteuttaa tilauksen. Asiakas vastaa siitä, että sekä omat henkilötiedot että toimitustiedot ovat oikeita.

Henkilötietoja ei luovuta kolmannelle osapuolelle. Jos sinulla on kysymyksiä henkilötietojen käsittelystä, käänny Hanna Sundqvistille, Engelqvist Oy Ab, puh. 06-2243221 tai info [at] engelqvist.fi.

 

Reklamaatiot

Kukat ovat tuoretavaraa ja tarvitsevat asianmukaista hoitoa, siksi myös vastaanottaja on osin vastuussa kukkakimpun elinajasta. Jos haluat tehdä reklamaation tilauksestasi tai jos sinulla on muita kysymyksiä, käänny meihin, puh. 06-2243221 tai info [at] engelqvist.fi.