Butiken

Från 1.1.2021 är det Blomliv Ab som sköter blomsteraffären. Kontakta dem per telefon 06-2243221 eller mejl info [at] blomliv.fi

 

Blommor & Grönväxter

För dig som vill ha blommor har vi ett stort urval av fräscha snittblommor och krukblommor. Vi gör all sorts blombinderier som till exempel brudbuketter och lokalutsmyckning till bröllop, snittblomsarrangemang till födelsedagar och högtidsdagar. Vi gör även sorgearrangemang till begravningar samt kistdekorationer och begravningsbuketter och –kransar.

Vi kan erbjuda olika sorters grönväxter för olika ändamål. Välkommen in till affären och diskutera vad ni vill ha så försöker vi hitta den bästa lösningen. Vi har även träd och grönväxter i konstmaterial.

 

Krukor & presentartiklar

Vi har ett stort utbud på två våningar med krukor och presentartiklar som lämpar sig för de flesta ändamål. Presentartiklarna varierar ofta mellan säsongerna.

 

Trädgård

Ett stort urval sommarblommor finns att fås under hela säsongen. Här finns också jord och gödsel som hör sommaren till. Under sommarhalvåret har vi även vårt uteväxthus öppet.

Förutom blommor finns också ett urval trädgårdsprydnader och utekrukor.

 

Grönväxter för företag

Vi hjälper även till att få ert företag grönt och fint. Vi står till tjänst med att planera grönväxtinredningen i ert företag både ute och inne. Välkommen in och diskutera era behov så gör vi en bra offert.